PROGRAMARE ONLINE

Solicita o oferta personalizata pentru unul din serviciile noastre.

CERE O OFERTA
MASINI RESOFTATE

CHIPTUNING

Chiptuning reprezinta resoftarea prin optimizarea parametrilor de functionare a motorului pentru a obtine un raspuns mai prompt in acceleratie, consum redus de carburant, cuplu si implicit o putere mai mare.

Resoftarea prin optimizarea parametrilor de functionare a motorului se face pentru a obtine un raspuns mai prompt in acceleratie, consum redus de carburant, cuplu si putere mai mare.

Prin modificarea softului de management al calculatorului de motor ECU (Engine Control Unit) putem obtine un supliment de putere cat si cuplu cu pana la 30% la motoarele turbo benzina sau diesel, si cu pana la 10% la motoarele normal aspirate.

Aceasta crestere de putere, respectiv cuplu, sunt posibile fara vreo interventie mecanica asupra motorului. Valorile procentuale descrise mai sus reprezinta Stage 1 si este varianta de soft cea mai sigura in sensul ca nu va afecta in timp vreo componenta a masinii.

Pentru stage-uri superioare (Stage 2 – Sport version) sunt necesare si unele interventii mecanice.

Our professionals know how to handle a wide range of car services. Whether you drive a passenger car or medium sized truck or SUV, our mechanics strive to ensure that your vehicle will be performing at its best.

PRETURI CHIPTUNING

Preturile pentru chiptuning pot varia in functie de anul de fabricatie al masinii, capacitatea cilindrica si complexitatea lucrarii (necesita sau nu desfacerea calculatorului de motor, dificultatea de modificare a softului).

Mai jos regasiti lista informativa de preturi pentru chiptuning.

Chiputning masini benzina normal aspirate De la 500 Lei
Chiptuning masini turbo benzina / diesel de la 600 Lei
Chiptuning masini biturbo benzina sau diesel: De la 1500 Lei

Intrebari frecvente despre chiptuning

 • Ce inseamna remapare(chiptuning)?

  Prin remapare sau chiptuning intelegem inlocuirea hartilor de management ale motorului prin scrierea unui nou soft optimizat dupa cerintele clientului, cu respectarea limitelor parametrilor fabricantului. Aceasta scriere poate fi facuta prin inlocuirea memoriei calculatorului de motor (este valabila pentru masinile mai vechi de anul 2000) sau prin rescrierea memoriei calculatorului (valabila incepand cu anul 2000 pana in prezent). Scrierea poate fi factura prin mufa de diagnoza a masinii (OBD) sau reprogramarea memoriei calculatorului prin desfacerea acestuia.

 • Ce combustibil folosesc dupa chiptuning?

  Se foloseste acelasi combustibil ca si inainte. Pentru motoarele pe benzina, ca si inainte de tuning, folosind un combustibil cu cifra octanica mai mare se obtin performante superioare.

 • Imi pierd garantia (masina este inca in garantie)?

  In cazul in care nu exista acorduri cu producatorii, iar acestia sesizeaza modificarea, garantia acordata de acestia inceteaza.

 • Pot reveni la soft-ul original dupa modificare?

  Da. In cazul in care doresti sa revii la softul original este, bineinteles, posibil. Aceasta operatie se face numai in cadrul atelierului nostru, numai de catre specialistul nostru.
  In cazul in care este instalat softul original (sau orice alte modificari a softului pus de noi) masina va iesi din garantia de chiptuning oferita de noi.

© Copyright 2015 Chiptuning by UpSolute by Aspad